Безысходност - Валентина Агафонова

Безысходность.
В горькой усмешке сжат рот,
Плечи опущены, косы распущены,
Никто не ждёт.
И в потускневшем взоре не блещет свет.
Сердце – вдребезги!
Выхода нет.


Превод на български: Юлияна Донева

Безизходност.
В горчива насмешка устата е спусната.
Отпуснати плещи, косата разпусната.
Не чакам никого.
В потъмнелия поглед светлина не блести.
Сърцето - на парчета.
 Изход - няма.


Рецензии