Дякую милий

Я не хотіла тоді жити,
Я не хотіла і любити.
І чому ти зміг знайти
Мене так пізно, лиш тоді?

Навіщо ж ти мене забрав,
Коли я вже була не я?
Я в той момент була пуста,
Я вже і жити не могла.

Та ти повторював одне:
"Ти почекай і все прийде".
І я повірила, змогла.
Ти показав мені життя.

Але віддячити не в силах,
Бо ти пішов від мене, милий.


Рецензии