Пацанка вирвалась нагору

Пацанка вирвалась нагору,
А, може, просто «підвезло»
Посісти крісло в слушну пору,
Коли державу розтрясло.

Набравшись слів, ліпила фрази,
Згадала вивчене колись,
Ввійшла у курс, у роль й накази
Густим потоком понеслись.

Навчити всіх – не стане сили,
Та, ба – не стане і часу
(те, що до влади прикипіло,
Покаже згодом «Who is who»).

Прийшла, побачила, вхопила
І, звісно, всіх перемогла –
Пацанка, жвава і кмітлива,
Що прагне миру і добра.

У що б не вбралась, де б не сіла,
Та тільки мову заведе,
Те, з чим прийшла, і те, чим снила,
Пацанку хутко видає.

05.04.2013


Рецензии
Так, видає безграмотністю, безцеремонністю і ще багатьом без, без, без...Гарно, сподобалось!!!

Наталья Сытник   07.04.2013 12:30     Заявить о нарушении
дякую за сприйняття, Наталю. в п"ятницю була на нараді одного міністерства, хоча уникаю цих заходів, була вражена. вірш прийшов тут же.

Катерина Жебровська   07.04.2013 14:52   Заявить о нарушении