Мо кар оч бачили багато,

Мої карі очі бачили багато,
Бачили щасливу материну хату,
Бачили нещастя, сльози удовині,
Бачили зозулю, що кує в калині,
Ой, багато чула, ой, багато знаю,
Не бува кохання без журби і жалю,
Не буває праці без поту і горіння,
Та буває дощ з сонячним промінням!
А мене не стане без рідної країни,
Не житиму на світі без пісні й України,
О Батьківщино мила, для тебе я живу
І з гордістю промовлю :" Я тебе люблю!"


Рецензии
Молодец, девочка Ира

Шиляев Валерий   11.05.2013 18:52     Заявить о нарушении
спасибо)))

Ира Ри   11.05.2013 18:58   Заявить о нарушении