Дякую

Дякую, Вкраїно, за квіти у полі,
Дякую, Вкраїно, за теплу воду в морі,
Дякую, рідненька, за солов`їну мову,
Подякую і неньці за пісню колискову.
Завдяки тобі щасливо я зростала,
Горя і біди досі не пізнала.
Рідна Україно, золота земля,
Тобі вклоняюсь низько за буйнії поля,
За жито колосисте і небо синє-синє,
Дякую за все, кохана Батьківщино!
Дякую за сонце, що погляда на мене,
Спасибі, щира земле, моя Вкраїно - нене!


Рецензии
Дуже гарні рядки!
Особливо приємно, що молодь не забуває про своє походження...
Щасти Вам, мила дівчино!

Любонька   07.06.2013 01:42     Заявить о нарушении
і вам я дякую, що прочитали)))

Ира Ри   07.06.2013 09:10   Заявить о нарушении