Ти тiльки перейди через Безмежжя

Ти тільки перейди через Безмежжя,
Ти лиш на мить у Вічності спинись,
Душею зміряй щастя неймовірне
І серед Всесвіту навколо подивись. –

Світи летять, з’являються, зникають,
Народжують нові й нові Світи,
Яскраві, різні, чисті, незвичайні,
Як діти Простору, як  правнуки Землі.

Іде потік Любові нескінченний
І Світло ллється з Джерела Життя.
І на Землі, і у Світах незримих
Ти – найпрекрасніше Дитя Творця.

28.10.2011


Рецензии