Кожен крок Земного Життя

Кожен крок Земного Життя
Наближає Людину до Сонця.
Так Безмежжя Людини – Творця
Розкриває у Всесвіт віконця.

Час щезає, щезає буття,
Йдуть у Вічність страхи і примари.
Біль зникає, як всохла ріка,
Тануть: зло, гнів, агресія, чвари.

Розчиняються навстіж Світи,
Простягають проміння Зорі.
В Чистоті і Любові Богів
І Людина творить Любов’ю.

24.10.2011


Рецензии