Я не зроблю Вам боляче навмисно

Я не зроблю Вам боляче навмисно.
Ваш Тонкий Світ поринув у пітьму.
Нехай над Вами Небо буде чистим.
Я Вам бажаю жить на чистоту.

У чистоті тримати дні і ночі,
Вдихати свіжість, ясність, чистоту.
Не прикрістю сліпити гнівно очі –
У чистоті любити простоту.

Нехай Любов у будь-яких стосунках
Вам розчищає стежки і шляхи.
Любов до себе зцілить, полікує
І тонкий Світ відродиться в Душі.

19.10.2011


Рецензии