я - 4клас

У нашій школі всі найкращі вчителі!
І учні всі про це чудово знають
І з святом радісним щороку восени
Словами добрими і квітами вітають.

День вчителя! День вчителя! Це свято для всіх нас!
І ми так хочемо, щоб ви нас всіх любили
І щоб, заходячи щоразу до нас в клас,
Ви разом з нами нашим успіхам раділи!

4-А із радістю хотів би побажати
Натхненна і здоров`я, щастить хай у житті!
Від серця щирого ми хочемо сказати:
Ви, вчителі, найкращі на землі!


Рецензии