хочеться дякувати

Хочеться дякувати за яскравість,
За тепло весіннє, за ласкавий промінь,
Хочеться дякувати дощику за радість,
За веселку сонячну, за пташиний гомін.

Хочеться дякувати Богу за щедроти,
За осінні барви, за весни надію,
Хочеться дякувати за людські турботи
Ними збуватись можуть всі дитячі мрії.

Хочу я подякувати Богу за матусю,
За родинне щастя,
За тата і бабусь,
За малого братика, що не хоче спати,
За любов і щастя
коли в родині їх багато.


Рецензии