страна детской мечты

Багато мрій у кожної дитини,
І в кожної мрії, як долі, свої.
Якщо їх всіх зібрати разом, не поодинці
Можна навіть створити Країну мрій

У цій країні пануватиме добро,
У цій країні не буде хамів й хуліганства,
У цій країні – завжди радісне тепло,
У цій країні лиш любов – справжнє багатство.

Та знаю я напевне, без вагань,
Що головна дитяча мрія –
Щоб її ненька довго-довго прожила,
Щоби матуся її завжди була з нею.

Щоб та людина, що тебе створила,
Яка усе життя з тобою провела,
Яка під серденьком тебе носила,
Була жива, завжди була жива!


Рецензии