Рита

З міста у село на літо
Привезли собачку Ріту:
Хоч не сказати, що то пес-
Малий, руденький пікінес.

Дуже модна була краля:
Гламурним блиском хутро грає,
Спідничка пишна, кігті миті,
Бантик на хвості завитий...

Все жіноче товариство
Зібралося подивиться
На міську модняву пані
На хазяйському дивані.

Ріта довго говорила
Про красу, про манікюр,
Про засмагу, про дієту,
Про ошийник "від кутюр"

Двом гладеньким, чорним кицям
Старх як сподобалась спідниця
На прудкій рудій собчці -
Наче балерині в пачці.

Ріта не була скупою,
З багажу, що був з собою
Віддала чорнявим кицям
Вже не модні дві спідниці.

Не набивши власних гуль -
Не потрапиш у гламур!

Дві гладенькі чорні киці
Так завузили спідниці,
Що не сісти, не присісти,
І не встати попоїсти.

Так вони й лежать голодні,
Та за те ж спідниці модні!


Рецензии