Вибрации

Във вибрации постоянно невидими –
събира и разпилява аритмия всеки ден...
аз ту отчаяно равновесна вибрирам
ту замаяно безтелесна в този въртеж.

Дните се нижат буквално нелесни,
тежко издишвам и гледам напред...
Как се събирам и как разпилявам –
нямам представа, но продължавам!


Рецензии
Пришла в гости! Думаю, дай прочитаю, может пойму! И знаете, Понимаю, понятно не только уму. Телом вибрации так же пойму.

Святозара Сотэр   06.04.2013 05:53     Заявить о нарушении