Мы тут гондэ жарыв сало

А ля нам явысь
РакТом, ну, вж якаЯсь Аля.
И чого воны...

А! То ж Якав кракавЯка
ТанЦуФав с вафЛыск.
Да й от натэ вам пойДайРок: Рок! Щэ й по й полиськ!

Мари-мрии дивськ!..
Ирам Игор впры-к щэ й коб бильш жукив.


Рецензии