Кун остонангда

           ***
Кун остонангда..
          дилдирар юпун
холи йук, энди
     дарвозанг чертгани...
Хушсиз бош куйди-ю,
     хурсинди ним-ним
чикмадинг,лоакал,
         ёшин артгани..
шунда,кахрдан
       бузарди-ю, осмон
юрагинг шиг тилиб,
            олди хунини
У пок ниятга,
        шайдо этди жахон
мазза килдириб,
тинглатиб,
куйини...
   ***


Рецензии