Евроинтеграция

(дiвчата спiвають, хльопцi танцюють)

Йому хочеться в Європу -
Їй не хочеться.
І стоїть він, п'яний в опу,
Дзюрить*, мочиться.

Ніч, майдан, лiхтар, сiльрада**,
Хльопець мочиться.
Шугонути б його, гада,
Та не хочеться.

I душа його так рада,
Що він мочиться,
Повертатися до стада
Й`му не хочеться,

А в Європу ранувато,
Бо для збоченця
Там потрiбно адвоката,
Тут хай мочиться!
____________________________________________
* - (укр.) мочится, но непосредственнее.
** - (укр.) ночь, улица, фонарь, аптека.


Рецензии