Полюбити

Коли  прийшла весна і розпустились квіти
Тебе я хочу ніжно полюбити
Жадібно, ніжно, аж до бестями
Витягнути почуття із душевної ями

Кохати, так палко, як ніхто і ніколи
Смакувати тебе , як ковток "Кока-Коли"
Серед літньої спеки, серед зимніх морозів
Відкрити замки наших внутрішніх шлюзів

Кохати, а значить і жити
Як метелик над сонцем кружити
Будьте любимі, а також любіть
Нехай завітає, до вас, з кошиком щастя ведмідь!


Рецензии