Я понял. Ликую. Страдайтэ

А дэ гэто!?
Шо гэто?!
Папа

Узев, бач но, папКУ ЗЬ
И КозКам в пасьць камнив.

Пробачмо. Мы с пани однако.

Донт нет
А ны в Анны, ны й в Яни. Бо трэ шося даты за плату ш.

А зонт е ву бахар?
Щоб даты вжэ-с влад сим.

Бахамма Фурарэ.


Рецензии