Про почуття менi ще нiчого сказати

Про почуття мені ще нічого сказати,
Симпатія – то ще не є любов.
Можливо, значить щось, коли так сумувати,
І річ не в тім, чи закипіла кров.

То все у тих, хто ще не розуміє,
Де почуття, а де думки, – то все у них,
У тих, що кожен раз неначе вперше мліють.
Я вже давно попереду таких.

В моєму серці вже давно живе чарівний
Незмінний погляд іншої людини.
Хоч ми не разом, та воно й не дивно, –
На мене схожих безліч, але він єдиний.

За вами буду трохи сумувати,
Але кохати вас – навряд… та з того що?
Мабуть, не варто більшого казати.
Але сумую так… і знати б через що…

10 ноября 2010


Рецензии
Очень красиво и нежно.
с уважением, Валерия

Валерия Бородина   07.05.2013 00:23     Заявить о нарушении
признательна Вам, Валерия =)

Оля Полушина   07.05.2013 01:48   Заявить о нарушении