Ти ще живий...

Якщо ти відчуваєш біль, радій,
Ти ще живий…
Якщо ти відчуваєш старість, радість в тому,
Що ти був живий…

Був молодий і жив на повну,
Ти був малий, і фальші повний.
А як дійшло, як жити треба,
Вже й зникла у житті потреба…

Прожив роки, було кохання,
Пройде воно через віки, було б бажання…
Бажання чути, знати, пам’ятати,
Безсмертною душею, потяг відчувати.

Залишив мало, гроші й картки,
Що буде далі? Чи підуть нитки?
«Я мало жив, згадають ще мене?», -
Ти добрий був, це просто не мине…

Ось вже й приходить час і твій,
І шлях надалі непростий, та пам’ятай:
«Якщо ти відчуваєш біль, радій…
Ти ще живий…».


Рецензии