Де я? Хто я? Що я?

Де я? Хто я? Що я?
Що в мені і зі мною?
З чим на Землі з’явилась?
Як я тут опинилась?

Рідне й до болю знайоме
Щось у очах і в рухах.
Мабуть, це мій відголосок.
Може, я тут – за друга?

Може, ми зараз з тобою,
Зустрівши один одного,
Єднаємо Світ Вселенський,
Світлу даємо Дорогу.

Вкотре я тут? Надовго?
Де моя сутність справжня? –
Спільність моя і Бога
Кожної миті й назавжди.

8.10.2011


Рецензии