Кизик..

            ***
Кизик...
ишкдан бедор тунлар,
осмонга
Ошик айта олар,
минг-минглаб арзин
Лекин,
шу ишким деб,
уйлаганига
айта олмас,
бир огизгина,
сузин..
Ха,
демакки унинг,
ишки илохий!
Рухин асраб,
поклаш-чун,
келган неъмат!
Кун-у,
тунлар бу ишк-чун,
тортган охи-
самовот...
сехридамикин, катма-кат?
            ***


Рецензии