в1н

він вечеряє пудрою своєї двадцяти-річної
і часто бреше їй,
що вона в нього не єдина
їй здається, що сила
перебуває в ній вічною
якась наче над-людина
і долоні стискаються
до того, що лізуть жили
вона б зажила
кожним, як першим вечором
але кожна миля
виявляеться небеспечною
накриває хвиля
наче в перший раз
він боїться але цілує
але кожна миля
вона тисне на газ
кожним поглядом ризикує
взяти джек-пот
він боїться але цілує
її вірш у рот


Рецензии
дякую.
справді
)

Кора Древесная   14.04.2013 02:43     Заявить о нарушении