Найнiжнiше

Хлопець і дівчина осЕредь поля.
Квіти навколо такі кольорові
Сонечко сяє в безхмарному небі,
Вона лиш для нього, а він лиш для неї.
Правда і розум завжди тут панує,
Ніжність і ласка від всього лікує,
Гармонія кривди й образ не пускає,
Кожний всім серцем так щиро кохає.
Взявшись за руки відкриються світу,
Щоб розцвітала любов як ті квіти,
Що позростали в широкий долині
На щастя і злагоду в мирній родині.


Рецензии