Я боюсь

Я боюсь тебе втратити і від цього мені болить
десь у грудях так нестерпно б'ється моє серце.
Я хочу випити, щоб стало легше..чомусь рука тремтить,
візьму стакан..все ж вип'ю я 100 грам із перцем.

Хоча кому я брешу, що зі мною, я ж не п'ю,
вам смішно? - а дарма, мені і справді гидко.
Я ж завжди мріяла та мрію й зараз про сім'ю.
Вважаєте зарано? Але ж роки летять так швидко.

Думаєте я божевільна? - я просто в полоні..
в полоні думок я і віри у краще майбутнє.
І поки у клуб ви готуєтесь, знову в салоні,
у мене ж бажання "тусити" просто відсутнє.

Я боюсь тебе втратити, але не хочу бути з тобою,
адже ти ненадійний, ти можеш мене підвести.
А я не хочу, щоб моє обличчя вкривалось сльозою,
тому я мужньо піду, а ти просто мене відпусти.


Рецензии