Небе за грозните

Красивите жени... Каква омая!
Лица на деви и тела за грях.
Една целувка само... и си в рая!
Светът би бил ужасно сив без тях.

А грозните? - дори не ги поглеждат.
Невидими за мъжките очи...
И колко страх, и колко безнадеждност
в сърцата необичани горчи...

Веднъж да ги целунеш, са готови
през три морета да намерят брод.
Жените на неслучени любови,
родени да обичат до живот.

Една такава само да откриеш,
да преобърне кроткия ти ден.
Жена като небе, като магия...
Най-грозната от всички!... Като мен.


Рецензии
Ники, добрый день! Спасибо за стихи и Вдохновение...
С теплом и любовью...

http://www.stihi.ru/2013/04/25/7877

Светлана Пригоцкая   29.04.2013 12:10     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.