Коли дивлюся..

Коли дивлюся в очі твої сині
на них молюся. Мов у бархатінні
закутався і чуєшь як сміюся
коли (про себе) в любові зізнаюся

Коли на них дивлюся, мов у сказці
кохання дзвін і в щастя ласці
я бачу море, небо синє, в очах твоїх!
Це мов ведіння!

Краса природи завмирає в очах твоїх
обличча білосніжне
Моеї любові вистачить на нас двоїх
Кохатиму тебе я дуже ніжно

Укутавшись в любові ласку
у птичій гомін, мов у казку
Тебе любитиму усе життя
Та ці обіцянки - це мов не я

Бо я раніше нікого не любила
Людей всіх інших не воліла
побачити в своїм житті
але це доки, не з`явився ти!

конец2011-начало2012


Рецензии