СамКы пошлы дэсь во в ДырЖын

Шэ й гавКНулы ж.
А нам з гробы
Шо вш хош робы,
Бачылы?

Ну, то возьмы
Да подыржысь
На-тко КуСь:

ИрисСКА изь ПафЛохВых
Нас тут прымБрайля зе
ГарНынько.
Бо ж мы ж бызБожНый
Ныйло но от ек
ГондычКЫ Ш.
Так шо товарышы ис АстраЛябБИИ сдейЛайЛи зь яйБлычьКО ВШ.

Ну, так от Ковша натэ ьтакого шэ
Зь мняхКый зьняк.

ЕК ны поныМаць
МацерКУ ЗЬ ляйСКаву С Кавыю, то шо робыти нам тутьКИ ЗЬ сь Кизьмы-
лярВыкЩа ж.

Так от мы бафымся с фашымы фаршамы
мидийАхТорфаМЫ Ш

Жыд ны познавШыс
ШысКУ  Ш, бачь.


Рецензии