От пак яка шляпа у нас

Ныц а ныма бо в нас Брылька вш.
Ну, то чычас дам Кирка влад!  Ах ты ш паршыва овца!

Гонды а во,
Бачышь, сапог!
Ну, той фуфло,
Шо запражот но вжо впейрод мордоворотк.
Фсех, каму дораг шэ Плот.

Ну, то а на!
Бач но на мразь!
Мы тут ля вам но ж казнокрад.
Той, шо улад курвыть фсих матк навыть с Полисьсем, ты бач!

Гэтой во Вальс
Чула Ж ий Жабк,
Дэся ж ув там, дэ больниц мал.
Ну, то здыхай ж, град ГОМнякайл! Гондэ шэ е в нас ЦытВар Ш.


Рецензии