Ростуть дома, розширюeться мiсто

Ростуть дома, розширюється місто,
З села приїде кожен другий син,
Шукати знань, здобутків, звершень чистих,
Щоб стати мужем та здобути чин.

А що село, і далі напівтемне,
Старенький клуб розсипався давно,
Своїх синів, з тривогою даремно,
Батьки чекають дивлячись в вікно.

І в думці мріють, бачать в  снах щоночі,
Прийде з поклоном,підлатає тин,
Утре від сліз гірких, батьківські очі,
На рідну землю повернувшись син.

Ростуть дома, розширюється місто,
Вік Інтернету, космосу пора,
А я бажаю, щоб вінком барвистим,
Село вкривала, співом  дітвора.


Рецензии