Без притежателни

Желанията ми,
само за теб са
от егоизъм – далече,
молитвите също така,
без притежателни,
дано, дано...
само да си добре...
Чувството ми ,
единствено
знае вярно точно къде си...
свято към теб тече
изчистено
и изпраща ти само обич, сърце!..
Все това повтарям:
Дано... само бъди
жив и здрав, любими !
Бог да те пази
от всяко зло
и бъди благословен, 
където и да си!


Рецензии
Росица! Будьте благословенны в днях!
С теплом ладони - В.П.

Вера Половинко   04.04.2013 01:00     Заявить о нарушении
Спасибо, Вера!

Росица Бухова   04.04.2013 02:02   Заявить о нарушении