Вона лилась з найсокровеннiших

Вона лилась з найсокровенніших,
З найпотаємніших глибин.
Вона співала і молилася,
Злітала в Світлу Височінь.

Вона неслася над Землею
І розкривала тим серця,
Хто насолоджувався нею,
Тим, хто із нею воскресав.

Вона лилась то ніжно-ніжно,
Як подих Вічного Творця,
То розправляла сильні крила
І піднімала в Небеса.

Вона в серцях була і в Душах.
І з невимовним торжеством,
Вона над Світом панувала –
Одвічна Музика. Любов

У неї вклала Божу силу,
В Світи вела. І знов, і знов –
В Життях Людей творили диво
Як ціле: Музика й Любов.

19.09.2011


Рецензии