Гiмн Любовi, Життю i Свiтлу

Гімн Любові, Життю і Світлу
Хай гримить через Душу мою.
Я люблю, я інакше не можу.
І живу я тим, що люблю.

Торжество й неповторність Природи –
В кожнім злеті й падінні буття.
Урочистість ллється і множить
Безкінечність Живого, Життя.

У безмежжі Простору й Часу
Все зникає й з’являється знов.
У сплетінні Темряви й Світла
Народилась Свята Любов.

Гімн  Любові, Життю і Світлу
Хай звучить через Душі й Серця,
Хай заповнить Землю і Небо,
І Людину – Дитину Творця.

14.09.2011


Рецензии