Iржавie листя каштанiв

Іржавіє листя каштанів,
Опадає у пил небуття.
Дні приходять для листя останні –
Потім буде холодна зима.

Будуть – сніг і мороз, заметілі,
Будуть спати дерева й кущі,
І забудуть про листя померле,
Що скінчило свій вік у іржі.

Іржавіє листя каштанів,
Опадає у пил небуття,
Може, все це я бачу востаннє –
Осінь, листя, каштани, іржа…

13.09.2011


Рецензии