Все неповторно у моiй Душi

Все неповторно у моїй Душі,
Все неповторно у мені й зі мною.
Пройдуть роки і років тисячі –
Я буду скрізь єдиною, одною

Серед людей, світів, серед зірок,
На всіх дорогах, на Землі і в Небі.
Вогнем і Світлом буду пролітать,
Знаходячи у всіх, у всьому себе.

Я буду знов і знов долати Шлях,
І буду знов злітати і летіти.
І Небо попрошу благословлять
Життя, як неповторний спалах миті.

13.09.2011


Рецензии