Я буду з вами Душею

Я буду з вами Душею,
Думками я буду з вами.
Я буду Світлом і Сонцем,
Я буду для вас стежками.

Я йтиму поруч у горах,
Плистиму в теплому морі.
Я в радості буду з вами,
Я з вами буду у горі.

Я буду завжди і всюди,
Як простір існує вселенський.
Я буду для вас і з вами,
Діти Земні і Небесні.

12.09.2011


Рецензии