Стiльки юностi, стiльки Свiтла

Стільки юності, стільки Світла
Заховалось в твоїй Душі!
Не цурайся Любові і Сонця,
Приховати Святе – не спіши.

Не соромся думок і поривів.
Не тікай від сердечних щедрот.
Не зрікайся душевної сили.
Не лякайся духовних висот.

Не закопуй талант свій у землю.
Не прощайся з собою в собі.
Розчини себе навстіж, й Долю,
Як своє споконвічне, прийми.

7.09.2011


Рецензии