Осiнь, вересень. Жовте листя

Осінь, вересень. Жовте листя
На деревах не може втриматись.
Холод вранішній, денна спека –
Всі дощі ще влітку вилились.

Гарбузи на городі й соняхи
Яскравіють серед пожовклого.
Горобини й калини ягоди
Червоніють рясністю щедрою.

Осінь, вересень. Тихо, сонячно.
Завершають танок метелики.
Небагато часу залишилось
Духмяніти осіннім яблукам.

7.09.2011


Рецензии