Я долечу до Сонця птахом

Я долечу до Сонця птахом
У білосніжному вбранні,
І буде надзвичайно тихо
І світло у моїй Душі.

Я наберуся вдосталь Сонця,
Заповнюсь сяйвом золотим,
І далі стрімко і невпинно
Я полечу до Батька в Дім.

Я повернуся в Чистий Виток,
У Справжнє Джерело Всього.
Я принесу себе в дарунок,
Усе, що крізь мене пройшло.

В Любові зрощене й Любов’ю
Освячене моє Єство.
Додому Світлом повернуся
Й назавжди Світлом залишусь.

5.09.2011


Рецензии