Icтина цiэi митi

Коли ти перелистуєшь Життя старого світу, що надихає на новий.
Коли ти впізнаєшь колискову пісню, яку співала матір твоя надвечір.
Коли ти залишився на одинці, бо померли рідні твої.
Коли країна твоя не країна, яка живе не в твоїй душі.
Коли ти впевнений у свободі, що хаосом Воля обросла.
Коли ти деградуєшь разом з усім Світом, бо не вчишся мислити своїм.
Коли дитині не достатньо світла, бо не мають рідні часу просвітлювати.
Коли ти розумієшь істини цієї миті, читаючи про те, як воно є!
                ...
                ~VIPovsha~
                03.04.2013


Рецензии
Пусть то, что сегодня было мечтой,завтра станет частью жизни.

Денис Олейников 2   14.04.2020 12:47     Заявить о нарушении