Я спiватиму разом з вами

Я співатиму разом з вами,
Розправляючи плечі і Душі.
Я невидимо буду всюди.
Я назавжди з вами залишусь.

Я цвістиму для вас квітками,
Шелестітиму праведним лісом,
У по вінця наповнених відрах
Посміхатимусь вам водою.

Я піском струменітиму чистим,
Що веде до стрімкої річки,
Верболозами пахнути буду,
Вересовим полем у мичці.

Я вогнем пломенітиму в грубці
І світитиму з Неба Зорею,
Я єднатиму ваші Душі,
Коли вже попрощаюсь з Землею.

8.10.2011


Рецензии