Ось воно ходить поруч

Ось воно – ходить поруч,
Дивиться звідусіль,
Тягне щосили вгору,
Щоб поєднались з ним.

На мигах або словами,
Постаттю, думкою, сном.
Кліпає чи моргає,
Махає чиїмсь рукавом.

Так хоче, щоб бачили, чули,
Підказує – ось воно Я –
Щастя бути собою,
Щастя відчути Життя.

6.10.2011


Рецензии