Задощило, захлюпало хмарами

Задощило, захлюпало хмарами,
Зашуміло у вікна й асфальт.
Дощовими вітрами завіяло,
Пролилось на засмучений сад.

Листя мокре на землю проситься
І деревам не жаль їх віддати.
Сонні крони гіллям погойдують –
Вже ніщо не завадить дрімати.

Хмари сірістю в небі клубочаться
Чи пухнастим лахміттям висять.
Важке небо додолу хилиться,
Бо несила смуток тримать.

3.10.2011


Рецензии