Щоб не згубитись у благополуччi

Щоб не згубитись у благополуччі,
Щоб не загрузнуть у щасливих днях,
Щоб не заснути в радісній задусі –
Любов’ю освіти Життєвий Шлях.

Життя – прекрасне, чисте променисте.
В Житті Людині квітнути, рости.
Не забувай призначення найвище –
Зцілити Душу, Душу зберегти,

Наповнити Любов’ю дні і ночі,
Душею усвідомлювать Життя,
Душею подивитись в рідні очі,
Відчути радість після каяття,

Всім серцем пробачать Богам і Людям
І серцем посилать: «Пробач», «Прости»,
Прийняти Долю, що роками вчила,
Людину й Бога у собі знайти.

29.09.2011


Рецензии