Це Життя, що було моiм

Це Життя, що було моїм,
В цьому колі подій незворотних
Тане привидом серед людей,
Піднімає мене до Сонця.

Я розсіююсь на Землі,
Розпорошуюсь на клітинки
І збираюсь у ціле одне,
Об’єднавши усі частинки.

Я в усьому живу і – завжди,
Я в усьому живу і – всюди.
Я іду від Старої Землі
До Оновленої, в Майбутнє.

27.09.2011


Рецензии