Я втомилась вiд шуму i гаму

Я втомилась від шуму і гаму,
Від емоцій-реакцій чужих,
Від претензій-вимог без упину,
Від затятості, від правоти.

Що потрібно Людині в днину?
Що потрібно Людині вночі?
– Чуйне слово, ніжна усмішка,
Добрий погляд із глибини.

Що в Житті Людині потрібно,
Якщо все уже є в Душі?
Запитаєш себе і почуєш:
– Що важливо в самій тобі?

Що є варте твоєї Любові?
– Все, що є і що б не було.
У тобі все вже є. Все прекрасне –
Твоє тіло, вчинки, думки.

У тобі все вже є. Все прекрасне.
Зазирни у свою глибину.
Ти – Людина – Вінець Творіння.
Пам’ятай про Душу свою.

26.09.2011


Рецензии