Завершальне Людське Життя

Завершальне Людське Життя –
Найпрекрасніша пісня і Доля.
Все було, що відбутись могло,
Прокотилось Любов’ю і Болем.

Все було. Всього було сповна –
Радість, щастя, сльози, тривоги.
Все пішло у буття й небуття.
Склалось все у Шляхи і Дороги.

Все зібралось в одній Душі,
Все розсипалося в Вічнім Небі.
І не треба вирішувать – з ким,
І – куди, і – навіщо – не треба.

І пройдуть світові роки,
Тисячі років і мільйони.
І в усьому зможеш знайти
Світлих Душ відтінки знайомі.

23.09.2011


Рецензии