Мiсто мого народження

Місто мого народження,
Місто мого кохання,
Місто побачень і спогадів,
Місто втрат і надбання.

Вічна турбота мамина,
Міцність долоні батька,
Перші смішні поцілунки,
В школі остання парта.

Друзі: гамірні радості
І романтичне єднання,
Пошуки справедливості,
Істин, духовне зростання.

Місто моєї вдячності,
Місто моєї любові,
Місто пейзажів сонячних,
Місто щасливої долі.

23.09.2011


Рецензии