Щемлива нiжнiсть i зажура

Щемлива ніжність і зажура
Злітали з скрипок і смичків,
І далі у серцях сплітались
В такий Божественний мотив,

Який підносив Душі в Небо,
Який іскрився над усім,
Який потічками Любові
І Благодаті Світ зросив.

Росою впала насолода
На струни ніжної Душі. –
Та Музика відкрила Небо,
Відкрила Шлях до Істини.

23.09.2011


Рецензии