Земне Життя безцiнний дар

Земне Життя – безцінний дар.
Живу і прагну до Живого.
І прошу, щоб Величний Світ
Не став на забуття Дорогу.

Я прошу Ясність й Чистоту
Позцілювати людські очі,
Небесне Світло попрошу
Світити вдень і в темні ночі.

Я прошу Божу Благодать
Постукати у кожне серце,
Щоб Людям тихо нагадать
Про їх призначення найперше –

Творити Рай в своїй Душі,
Своє Єство в Раю зростити,
Гріхи й провини відпустить
І Бога у собі любити.

19.09.2011


Рецензии